“Cordenons is een huis met traditie en geschiedenis, al meer dan vier generaties lang produceren wij exclusieve creatieve en technische papieren die wereldwijd geapprecieerd en verkocht worden. Cordenons is nog steeds in handen van de familie Gilberti en erkent daardoor misschien nog meer dan wie ook het belang van ondernemerschap, maatschappelijke verantwoordelijkheid en samenwerking op alle niveaus.

Igepa is een bevoorrechte partner van Cordenons. Wij leveren een ruim assortiment Text & Cover kwaliteiten als Modigliani, Stardream, Dali, Malmero, en nog vele anderen. Wij produceren papier op maat en proberen samen met Igepa een passend antwoord te formuleren op specifieke vragen. 

Wij waarderen de manier waarop Igepa aanwezig is in de markt, de goede relaties die de Igepa medewerkers onderhouden met alle grafische spelers en hun eigenzinnige aanpak op domeinen als marketing en productpromotie. Bij Igepa staat men open voor vernieuwing, heerst er een creatieve en begeesterende sfeer en gaan de medewerkers allemaal samen door het vuur voor elke klant en voor elke bestelling. Het is mijn hoop en ambitie om de samenwerking op deze manier nog heel lang verder te zetten!”

Mieke Pollers – tevreden leverancier bij Igepa